Marianne Kokko
Hauentie 10
48800 Kotka
Puh: 044 9707 246

Marianne Kokko Tmi

Puh: 0440 - 252 024

[email protected]

Click here to edit subtitle

 

Lasikoru omasta valokuvasta    

Lasikoruun istutetaan kuva. Tähän tarkoitukseen käyvät esim. omat valokuvat. Näissä esimerkkikoruissa on käytetty sekä valokuvia, että tekemiäni taideteoksia. Jos sinulla ei ole sopivaa kuvaa, mutta haluat korun esim. hevosesta tai suosikkikoirarodustasi, voit tutustua laajaan valikoimaani: Galleria   Useimpia kuviani voi käyttää koruissa.

Lasikorut tehdään yksittäiskappaleina, käsityönä. Toimitusaika noin viikko. Tilaukset sähköpostilla: [email protected]

GSM: 0440-252 024  

Kaulakoru perusmalli 1. Omalla kuvalla: 35 €

Nauha: Mikrokuitunauha (lyhyt malli, noin 40 cm)  Lukko: Hopeoitu papukaijalukko   Riipuksen mitat: n. 2x3 cm

 

Kaulakoru: Rengas-Nauha -malli  Omalla kuvalla: 45 €  Metallihelmet: Korumetallia  Muut osat: Hopeoidut   

 

 

Lasikoru helmikäädyllä: Omalla kuvalla: 69 €    Metalliosat: Hopeoidut   Helmet: Lasihelmiä. Sis. lasiriipus, helminauha ja vaihtoriipus - molemmissa riipuksissa on kaunis korulukko, joka on helppo avata ja vaihtaa riipus tilanteen mukaan. Käytän erilaisia helmiä ja vaihtoriipuksia, joten tässä vain yksi esimerkki:

Teen tilauksesta myös rannekoruja, joten voit tilata myös helminauhaan sopivan rannekorun.

 

Lasiriipus kaksirivisellä helmikäädyllä: Omalla kuvalla: 95 €   Riipuksen halkaisija: 3 cm  Metalliosat: Hopeoidut  Helmet: Lasihelmiä. (Muoto ja värit voivat vaihdella tilaajan toiveen mukaan)

 

Avaimenperä  Omalla kuvalla: 35 eur   Hopeoitu ketju ja lenkit

 

Kaulakoru perusmalli 2. Omalla kuvalla: 35 €  Mikrokuitunauha, solmittu, n. 70 cm  Helmi: Korumetallia 

 

Kaulakoru perusmalli 2. Omalla kuvalla: 35 €  Mikrokuitunauha, solmittu   Helmet: Korumetallia  (Riipuksen mitat: n. 2x3 cm)

 

Lasipohjaan saattaa saada mahtumaan jopa kolme eri kuvaa. Tämä kuva on tehty kuvankäsittelyllä valokuvasta, jossa on kolme koiraa. Olen digitaalisella ohjelmalla lähentänyt koiria valokuvassa, jolloin ne mahtuvat samaan pohjaan. Kohteita voi poimia myös eri kuvista ja liittää yhteen. Tulos on yleensä hyvä, mutta ei aina mahdollinen. Kannattaa lähettää kuva/kuvat sähköpostilla, ja kerron niihin tutustuttuani, onnistuuko työ.